Reformes sense mal de cap - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Reformes sense mal de cap

reformes_habitat

El que més ens agrada de tenir una casa nostra, es posar-la al nostre gust. Triar una temàtica, un estil i convertir-la en la casa dels nostres somnis. Sabem que al escoltar la paraula “reforma”, ens pot entrar una mica mal de cap, però no ha de ser així.

Avui volem parlar de com fer unes reformes amb tranquil·litat i no morir en el intent.

A vegades ens posem a buscar cases i pisos i busquem un que porti la nostra personalitat. Això és una mica difícil ja que no tothom té el mateix gust i trobar una cosa específica pot ser una mica complicat.

Una opció molt bona és invertir en un habitatge i reformar-lo per complet.

Quan faig reformes?

Si l’habitatge té entre 20 i 30 anys d’antiguitat, és molt recomanable fer una reforma, ja que els sistemes elèctrics i sanitaris poden tenir un funcionament més antic. D’aquesta manera la nostra casa tindrà una funcionalitat perfecta i no ens donarà problemes en molt de temps.

Si disposes de diners i has comprat una casa/pis per un preu molt assequible, pots aprofitar i invertir i adaptar l’habitatge als teus gustos.

És car fer reformes?

Aquesta pregunta és molt relativa, ja que pot ser molt car depenen dels materials que vols fer servir, etc.

A vegades podem optar per comprar un habitatge barat i sumant el cost de la reforma ens pot sortir més econòmic que un pis ja reformat.

Passos per reformar i estalviar:

  1. Demanar pressupost. És importantíssim que demanis un pressupost abans de començar amb les reformes, d’aquesta manera tindràs una idea orientativa del que costarà. Nosaltres et recomanem que demanis pressuposts en diferents llocs i comparis i et quedis amb la opció ideal per a tu.
  2. Llista amb les zones que vols reformar. Organitza una llista amb tot el que vols reformar, potser vols començar amb la cuina i els banys i més endavant, reformar les habitacions. Cadascú tria el ritme en el que vol fer reformes.
  3. Vols estalviar? Anem per feina! Pots avançar feina i fer coses com quitar mobles, rajoles, pintar… D’aquesta manera li estalvies aquesta feina a l’empresa de reformes. Invertir el teu temps en la teva casa pot cansar molt, però la satisfacció que tindràs després de saber que has ajudat a crear la teva casa perfecta, no té preu.
  4. Ves de compres. Pots comprar els materials tu mateix. O al menys tenir les referències i veure els preus de mercat, així t’assegures de que els materials són els tu vols i no els que t’imposen per obligació, que pot ser més car.
  5. Mobles a mida? Sí! Encara que constin més diners, fer mobles a mida farà que la teva casa sigui perfecta, ja que les zones lluiran ideals. Invertir en mobles a mida t’ajudarà a que la casa sigui molt més funcional.

Ara ja saps les coses que has de tenir en compte per estalviar i reformar la teva casa ideal. També t’ajudarem a que la teva casa estigui sempre ordenada i llueixi perfecta sempre!