Solar en venda a Palafolls. 761 - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Detalls de la propietat

Solar en venda a Palafolls. 761 - Palafolls

  • solar en venta en palfolls
  • solar en venta en palfolls
  • solar en venta en palfolls

Referència : 761

En Venda 39.000€ - Parceles
862 m2 Imprimir

Solar en venda a Palafolls 761

Solar per edificar en venda a la Ciutat Jardí de Sant Genís de Palafolls.

El solar té unes fantàstiques vistes.

Informació sobre Palafolls

Palafolls està situat al límit nord-est de la comarca del Maresme (Barcelona) fent el riu Tordera de límit frontera amb la comarca de la Selva i alhora amb la província de Girona. Està envoltat pels municipis de la Tordera, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Es troba a 2 KM de Blanes, a 40 KM de Girona i a 70 KM de Barcelona.

El terme municipal és de 16.3 Km², i la seva altura mitjana sobre el nivell del mar de 16 mts. De menys de 10.000 habitants l’ocupació principal és la indústria, l’agricultura i el sector serveis. Compta amb el nucli de població central històricament anomenat Les Ferreries i els nuclis d’habitants coneguts com els barris de Sta. Maria i Sant Lluís. El El municipi també consta de Sant Genís de Palafolls i les urbanitzacions de Mas Reixach, Mas Carbó i Ciutat Jardí.

El principal atractius de Palafolls són: El Castell de Palafolls; La biblioteca Enric Miralles, obra pòstuma de l’arquitecte; el polisportiu el Palauet, dissenyat per l’arquitecte Arata Isozaki; les esglésies de St. Maria i de St Genís; el centre de Música i Dansa, MiD, el qual integra la sala d’exposicions del municipi i la fàbrica Foroll, entre d’altres. Palafolls també sobresurt per comptar amb un important llegat de masies d’époques vàries i un entorn natural d’una important riquesa mediambiental.

Ubicació

Agent Habitat Malgrat

immobiliaria malgrat de mar
  • Oficina : 937654551
  • Fax : 937654481

Habitat Malgrat Serveis Immobiliaris amb professionals amb més de 30 anys d ‘experiència en el sector. Oferim venda…
Informa't ARA

Contacte

Loading...
 

Altres immobles