Prepara la teva casa per la primavera - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Prepara la teva casa per la primavera

Cambios primavera

La primavera és una barreja de colors, flors, perfum, llum… Cal acomiadar-se del dur i fred hivern i omplir la nostra llar de frescor! I que millor, que amb unes idees fàcils que us donarem a continuació, per fer canvis a casa i donar-li la benvinguda al bon temps.

  1. Les plantes

Ara que comença la floració i tot sembla cobrar vida, no hi ha una idea millor que omplir els petits racons de la casa amb un toc natural. Veuràs que és fascinant el canvi que pots aconseguir. Les flors fresques són una manera d’alegrar qualsevol racó. Escull les teves flors o plantes preferides i combina-les. Són una pujada d’energia!

  1. Les habitacions

Cal canviar el nòrdic tan gruixut que hem utilitzat aquest hivern. Renta bé tant els coixins com fundes i dóna color amb una roba de llit espectacular. Deixa’t de colors tristos i dóna-li a la teva habitació el toc primaveral que necessita.

  1. Rebedor i cuina

Aprofita per canviar algun moble de lloc, pots canviar les cortines i posar unes acord amb la nova estació. A la cuina, pots treure-ho tot, netejar-lo i tornar-lo a desar. No hi ha res millor que una estada després de netejar-la a fons!

  1. La terrassa o balcó

Cal desfer-se de les plantes velles i seques que han quedat, i canviar-les per plantes amb flors vives i acolorides. També si tens la sort de tenir una terrasseta, és el millor moment per començar a preparar la zona chill-out per fer les teves barbacoes o simplement per gaudir de l’estiu. Aquesta zona de relax construïda amb palets reutilitzats seran teu racó preferit.

  1. Fragàncies

Quantes vegades recordes la casa d’un amic per l’olor que has percebut a entrar-hi? Un ambientador floral o fresc seran el millor complement per a la llar a la primavera.

 

Aquests simples passos són únicament 5 petits canvis que et faran sentir millor i estar preparat per rebre la nova estació.

Si encara no saps com ordenar la teva casa, et proposem que facis un cop d’ull aquí.