Noves tendències de decoració d’interiors per aquest 2020 - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Noves tendències de decoració d’interiors per aquest 2020

Captura de pantalla 2020-02-18 a les 12.03.06

Existeixen cada cop més tipus de decoració d’interiors. Per aquest 2020, s’han destacat quatre estils, entre altres molts. Els que se solen utilitzar, és a dir, els més tendencials, són estils com el nòrdic, la decoració minimalista, el Japandi o la mediterrània.

Estil nòrdic

L’estil nòrdic es basa, com bé diu el seu nom, en estils semblants als països situats més al nord. Són llocs confortables que aprofiten la llum natural del sol gràcies a colors neutres barrejats amb blanc. Això crea espais molt més amplis i diàfans.

Per això, també s’utilitzen teixits càlids com les pedres, la llana, el lli, acompanyats de confort i qualitat.

Aquests països són més freds, per tant, s’utilitzen materials de fusta com aïllants tèrmics. Això s’ha adoptat com a decoració a molts països, Espanya entre d’altres. A més, els mobles són senzills i pràctics alhora, per així aprofitar al màxim els espais.

Decoració minimalista

La decoració minimalista és molt semblant a l’anterior, la decoració nòrdica. S’utilitza el dit de “menys és més”, és a dir, com més simplicitat hi hagi, millor decorat està.

Aquest estil juga amb diferents tèxtils, ceràmica, fusta i argila entre altres materials similars. Com que té poca quantitat de decoració, es crea la sensació d’espai, és a dir, el lloc es veu més ampli del que hi ha.

Estil Japandi

Altres de les decoracions més destacades d’aquest 2020 és el Japandi. Aquest estil es diu que és una barreja d’altres, com el japonès i l’escandinau.

Les seves idees principals són transmetre la màxima tranquil·litat i pau possible de l’harmonia japonès i la calidesa de la decoració escandinava. Per això s’utilitza elements de la natura com plantes, vímec, ceràmiques i bambú.

Decoració mediterrània

L’últim estim més destacat d’aquest 2020 és el mediterrani. A l’interior s’utilitzen formes senzilles com catifes de jute, teles, branques seques, etc. els tons més utilitzats són els de color de la terra, transmetent així accents africans.