Nadal minimalista a casa - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Nadal minimalista a casa

minimalist_habitat

Arriba el Nadal i ens encanta preparar la nostra llar per aquestes festes tan especials. Avui us donarem alguns consells per a una decoració nadalenca minimalista. L’estil minimalista està molt de moda ja que no carreguem els espais amb coses inservibles. Agafa paper i bolígraf i comença a apuntar idees per la teva casa.

Els colors neutres i blancs seran els teus millors aliats, ja que per a aquest estil de decoració no queden bé els colors cridaners o colors foscos. Si a la teva casa reina el blanc, ho tindràs més senzill al moment de decorar-la. Si per una altra banda, la teva casa té colors, no et preocupis, pots complementar l’estil minimalista amb altres coses.

Per a que la teva casa destaqui en originalitat, pots buscar idees de fer arbres de Nadal diferents. Pot ser arbres a la paret fets amb corda, llums o altres materials. No tinguis por d’experimentar idees noves, el resultat pot ser molt exitós.

Per fer que la teva casa sigui més càlida i única, complementa-la amb elements naturals. Aquests elements faran que la teva casa llueixi natural. Pots fer centres de taula, decoració per a les portes o xemeneies, decoració per finestres… Deixa volar la teva imaginació i comença a crear decoracions úniques!

Calendari d’advent original. Avui dia es fan calendaris d’advent de molts estils diferents, pots fer-ho tu mateix o comprar-lo. Els nostres preferits són els de tela, que són reutilitzables i pots posar en cada dia diferents premis.

Els petits detalls són tan importants com els més grans. Per això afegir espelmes i decoracions petites amb colors neutres, faran que hi hagi un ambient més agradable. També pots afegir detalls amb paper i/o cartró, ja siguin decoracions per les portes, finestres, xemeneia, o la casa en general.

 

Si vols una decoració minimalista per aquestes festes de Nadal, esperem que el nostre article t’hagi ajudat a inspirar-te. També pots afegir catifes a casa perquè sigui encara més càlida.