En aquestes dates, il·lumina la teva casa - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

En aquestes dates, il·lumina la teva casa

nadal_habitat

Les dates més marcades de l’any han arribat. Si vols donar-li un toc especial a la teva llar, una de les coses que pot ajudar-te a fer-ho, és la il·luminació.

La il·luminació és molt important durant tot l’any, però per Nadal tenim la excusa perfecta per posar llums, espelmes i il·luminació de tot tipus per tota la casa.

L’enllumenat li dóna un toc de calidesa i personalitat a cada espai del que fem ús.

Què il·luminació podem fer servir a casa nostra?

  • Garlandes. Les garlandes són només pels més atrevits. L’espai en el qual les posis quedarà molt il·luminat i depenent d’on les posis, pots donar-li una imatge diferent a l’espai. Pots col·locar-les en l’arbre de Nadal, vestint-lo d’aquesta manera de llumetes. També les pots posar en portes i finestres il·luminant així cada racó de l’habitació. No has de tenir por de posar-les en llocs poc convencionals, ja que una garlanda en una prestatgeria, o en l’escala… És molt original i quedarà molt bé.
  • Decoració amb llums LED. Hi ha una decoració específica, amb diferents formes, dibuixos… Es tracta d’uns accessoris per a les finestres que tenen llums LED. Aquesta decoració és genial si disposes de moltes finestres a casa, i decorarà tant per dins com per fora.
  • Existeix millor invent que les espelmes? Una adquisició ideal per a aquestes dates tan especials. Les espelmes creen un ambient càlid i íntim a casa. A part de tenir una il·luminació molt especial, algunes també tenen olors. D’aquesta manera la teva estada tindrà unes llums càlides i una olor a Nadal únic. Les espelmes aromàtiques per a aquestes dates més típiques són les de canyella, de vainilla i fruits vermells.
  • Llums de Nadal. Aquesta opció és només pels que els hi agrada molt el Nadal. Invertir diners en unes llums específiques que només es poden fer servir al Nadal, és una cosa que poques persones fan. Però també és una opció molt bona per donar-li aquest toc especial a la teva llar.

Aquestes són algunes de les idees que des d’Habitat Malgrat us oferim perquè la vostra casa llueixi il·luminada, càlida i especial en aquestes dates tan marcades.

Si encara no disposes de la teva llar perquè tens dubtes entre comprar o llogar, no et preocupis. Nosaltres podem ajudar-te a trobar la teva casa ideal i d’aquesta manera el pròxim Nadal podràs decorar-la com més t’agradi.

Us desitgem unes bones festes i feliç any nou.