Idees per decorar la teva casa per Nadal - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Idees per decorar la teva casa per Nadal

decorar casa nadal

S’apropa una de les dates més maques de tot l’any…

El Nadal està quasi tocant a la porta i… A qui no li agrada decorar la casa amb tot aquests elements que fan que aquesta època de l’any sigui màgica? Doncs bé, si encara tens dubtes sobre com decorar el teu hàbitat, aquí et deixem una sèrie d’idees perquè la teva casa deixi impressionats a tots aquells que la visitin.

La primera de totes i la més coneguda és posar l’ arbre de Nadal, aquest element amb una bona combinació de figures i llums donarà molta vida a la teva casa aconseguint un efecte elegant i colorit, a més aquesta decoració es pot intensificar posat alguna tela decorativa o capces com si fossin regals. I el més imprescindible, posar un Caga tió pels més petits de la casa! Després d’això podem afegir diferents figures o objectes amb colors vermells, blancs, platejats o daurats, colors típics del nadal. Un altre dels elements que no pot faltar, és una garlanda a la porta d’entrada perquè així des del primer moment hi hagi contacte amb la decoració. En el cas de tenir terrassa o una finestra que ho possibiliti podem penjar-hi llums per acolorir i il·luminar els carrers.

Una de les activitats típiques d’aquesta època són els dinars i els sopars familiars i la taula també pot ajudar a complementar la decoració. Podem buscar estovalles i tovallons de color vermell o similars amb alguna decoració nadalenca. A més, també podem aprofitar algun centre de taula com un porta espelmes decoratiu.

Aquestes són algunes de les coses que podeu fer perquè la vostra casa mantingui viva la màgia del Nadal. Si estàs pensant en canviar de casa i aprofitar per tenir més espai per la decoració nadalenca no oblideu contactar amb nosaltres.