Habitatges sostenibles incrementen l’estalvi de les factures - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Habitatges sostenibles incrementen l’estalvi de les factures

casa sostebile

En algun moment t’has plantejat acomodar el teu habitatge perquè sigui més sostenible o, si més no,  canviar-te a un que ja estigui equipat amb totes les eines sostenibles necessàries? A continuació esmentarem alguns dels avantatges que tenen aquest tipus d’habitatge.

 

 Amb una casa sostenible podríem arribar a un 80% d’estalvi energètic, tot i que això depèn de les condicions externes en les quals es trobi el nostre habitatge. Si utilitzem panells solars, gràcies a l’energia fotovoltaica, poden ajudar-nos a llarg termini a estalviar fins a 700€ anuals de llum, ja que la calefacció i l’escalfador d’aigua són un dels factors més determinants d’aquestes factures. Això també es veuria reduït degut a què, les cases sostenibles estan construïdes de manera que la ventilació i la climatització sigui natural i l’ús de calefacció i aire condicionat disminueixi. Sigui per l’orientació que se’ls s’hi dóna, com pels materials d’aïllament tèrmic capaços de mantenir una temperatura agradable durant tot l’any.

 

Ens ajudarà a reduir la petjada ambiental perquè els habitatges ecològics aprofiten recursos naturals com el sol, l’aire i reutilitzen l’aigua. Així, s’arriben a generar energies renovables com l’energia solar fotovoltaica o la geotèrmia. Fins i tot, els elements de construcció poden arribar a suposar un estalvi perquè acostumen a estar a preus més baixos, a més de tenir una gran durabilitat i ser de gran qualitat. Com aquests materials són, majoritàriament naturals, tindríem una sensació de confort, amb una sensació tèrmica òptima i un bon nivell acústic. La nostra salut també ho agrairia, perquè els materials sostenibles estan lliures de toxines.

 

Com heu pogut comprovar, els habitatges sostenibles tenen molts avantatges en l’àmbit econòmic però, també ens ajuden a viure en un entorn més natural. A Habitat Malgrat tenim varietat de cases amb característiques sostenibles, si vols més informació contacta amb nosaltres.