Habitatges de costa: Els més buscats. - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Habitatges de costa: Els més buscats.

HABITATGES DE COSTA

Els habitatges de costa són les més buscades, però al seu torn, són les que pateixen més l’augment del seu valor.

Dins d’aquest segment d’habitatges, trobem zones més demandades que té un major augment en el seu preu. Les zones més buscades, i amb això, amb un major augment del seu valor són la Costa del Sol, Balears i Santa Cruz de Tenerife.

La costa que ha patit més augment ha estat la Costa del Sol amb un 9,9%, seguida de la Costa Balear amb un 9,3% i la costa de Santa Creu de Tenerife on l’augment va ser de 6,3%.

La Costa de Barcelona amb un augment dels preus de l’habitatge d’un 4,6%, és la següent a aquestes tres primeres zones més turístiques. Costa Càlida i la Costa Valenciana se situen per sobre dels 4 punts amb un 4,1%.

Amb pujades més moderades inferiors als 4 punts, trobem Costa Blanca, la Costa de Las Palmas, Las Rias Baixas i la Costa d’Almeria.

A la Costa Cantàbrica, trobem el contrari. Caigudes dels preus en els habitatges de les seves costes. El descens més el trobem a la Costa de la Mariña amb un -6,5%.

Amb aquestes dades podem veure l’evolució d’un mercat immobiliari que sembla que a poc a poc va tocant sostre i els seus preus es van ajustant a un valor que no té res a veure amb els preus que teníem abans del boom immobiliari.

Amb aquestes dades, també observem que els habitatges amb més sortida són els habitatges de costa.

En Habitat Malgrat disposem d’una cartera d’immobles situats a la Costa del Maresme i inici-sud de la Costa Brava on podràs trobar l’immoble que busques.