L'habitació d'estudi ideal - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

L’habitació d’estudi ideal

Habitació estudi

Setembre està al caure i la tornada a l’escola, també.

Arriben mesos de córrer per arribar a la feina o als col·legis, presses per tot i tornada a estudiar.

Tenir un espai dedicat i condicionat per estudiar, tant per a petits com grans, és essencial per a un bon rendiment i producció.

Si ets afortunat de tenir un espai o habitació única per aquesta tasca, estàs de sort.

Quins elements són necessaris per a un bon ambient d’estudi

  • Una taula i cadira còmoda, adequada a la teva alçada, amb espai suficient per treballar i organitzar-te i que permetin concentrar-te.
  • Il·luminació. La llum natural és la millor aliada per estudiar. Situar l’escriptori davant de la finestra serà una bona opció. Pots combinar-la amb una llum artificial que no doni ombres.
  • Temperatura i ventilació. Són factors claus perquè estiguis còmode mentre estudies, ja que permetran una millor concentració.
  • Silenci. Si ets de les persones que no pot estudiar amb cap tipus de soroll, situar l’habitació en l’espai més allunyat de la casa, és la millor decisió. Una bona concentració és sinònim d’un bon estudi i un millor resultat.
  • Organització. Tingues prop totes els objectes que necessitis per estudiar i evitar perdre temps a l’hora de posar-te a estudiar. Un estoig, llibretes o fins i tot el carregador de l’ordinador pots tenir-los organitzats en els calaixos de l’escriptori.

Aquests són unes factors que t’ajudaran a crear una millor habitació per estudiar. No obstant això, si no tens habitacions de sobres, sempre pots aplicar aquests trucs en la teva pròpia habitació.

I si ja estàs disposat a ordenar la teva casa, pots seguir els millors trucs aquí.