Gaudeix de la teva terrassa aquest estiu - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Gaudeix de la teva terrassa aquest estiu

Arriba el bon temps, prendre el sol i els menjars-sopars a la terrassa amb amics.

Ha arribat el temps de preparar el teu jardí o terrassa, gran o petita, i treure-li el millor partit!

  1. Neteja i tira objectes innecessaris

Recordes la nostra anterior notícia sobre Marie Kondo? Desfés-te de tot allò que no et faci feliç. És normal que durant el llarg hivern i no haver sortit a la teva terrassa, hagi brutícia i objectes deteriorats pel fred. Si ets un manetes, sempre pots intentar restaurar-los.

  1. Pensa la finalitat de la terrassa

Depenent de quina hagi de ser la utilitat, realitzarem unes tasques o d’altres. Si vols destinar-la a més d’una, delimita per zones.

La zona solàrium, la taula, la zona chill-out, o si ets dels afortunats de tenir un gran jardí, una piscina!

Cercar la intimitat és la clau. Un enreixat, tendal o una tanca de bruc seran les opcions més convenients.

  1. Plantes i flors

No poden faltar! Aporten color, vida i, sobretot, són ideals per decorar. Hi ha tanta varietat per escollir una o altra et resultarà veritablement complicat. Si no disposes de molt temps, el millor és buscar aquelles que exigeixin poc manteniment.

  1. Elements lumínics

Un tipus de llum que no pot faltar a la teva terrassa és l’artificial, especialment si vas a estar gaudint d’ella a la nit. Uns focus o fins i tot uns fanalets de llum tènue quedaran ideals amb la decoració escollida.

  1. Mosquits

Ells tampoc es quedaran sense visitar la teva terrassa! Plantes com la citronela o l’alfàbrega desprenen una olor que els espanta. També espelmes antimosquits o l’ús de repel·lents artificials t’ajudaran amb aquesta batalla. És important que no hi hagi aigua estancada al jardí per evitar la reproducció d’aquests.

 

Si estàs planejant realitzar reformes a casa teva, no et perdis el següent article.