Ordena la teva casa amb aquests simples passos - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Ordena la teva casa amb aquests simples passos

casa_neta1

Sempre arriba el dia en que ens trobem la nostra casa desordenada i no tenim més espai per a posar coses, i aquest és el moment en el que diem: tenim que netejar i organitzar la casa.

Per què com ja sabem, la falta de temps és el major argument amb el que sempre excusem que la nostra casa no estigui neta. Llavors, per que no tinguem que trobar-nos en aquesta situació i ens sigui més fàcil mantenir-ho tot al seu lloc i net, a continuació et deixem uns trucs senzills que faran de la teva llar, un lloc ordenat i acollidor.

Pas 1: Dormitori en ordre

Fer el llit és quelcom que o ens pot costar molt o no ens costa res, per què en realitat és un pas necessari i fàcil que no podem deixar de costat. Quan t’aixequis del llit, no el deixis per a després, fes-ho en el mateix moment, no fa falta que estigui molt decorat amb coixins, etc. Però posar bé els llençols i tingues la teva tauleta de nit ordenada, donarà a la teva habitació  una sensació d’amplitud.

Pas 2: Un lavabo higiènic

El lavabo, aquell lloc del que surts tan net i que tant aviat s’embruta. Pots començar per a comprar unes caixes i organitzar els productes de higiene, el maquillatge i els accessoris, així tindràs tot ben distribuït, es veurà més ordenat i a més a més se’t farà més fàcil trobar les coses.

Pas 3: Una cuina llesta per a fer les teves millors receptes

Amb tenir el taulell ordenada i tenir un lloc on guardar les coses, tens quest pas més que llest. D’aquesta manera tindràs l’espai per a poder cuinar lliurement els teus menjars i tindràs un lloc on guardar tot el que no utilitzis a diari i que pot molestar-te a l’hora de cuinar.

Pas 4: Un menjador llest per el teu moment relax

El saló és el punt en el que més desordre es genera, així doncs no acumulis, posa els coixins justos, posa una taula de centre i de menjador acord a les dimensions de la sala, no et passis amb les plantes, guarda el comandament sempre en un lloc on sigui fàcil de trobar i no el deixis tirat al sofà, i no et deixis de treure la pols de tant en tant.

Pas 5: Un passadís transitable

No deixis les coses al mig, posa cada cosa al seu lloc. L’escombra i el recollidor deixa’ls a la despensa, si tens caixes guarda-les per exemple al pàrquing, i pots posar una caixeta al principi del passadís per a poder deixar les claus de casa i cotxe, cartera, etc.

 

Ja ho pots veure, no són passos impossibles, posa’ls en pràctica i veuràs. També si li vols donar una sensació càlida a la casa teva, fer servir catifes, és la solució.