Vesteix la teva casa amb catifes - Habitat MalgratHabitat Malgrat

Notícies

Últimes novetats

Vesteix la teva casa amb catifes

HabitatMalgrat_OCT 2018

Ara amb l’arribada de la tardor i el fred les catifes poden ser les nostres grans aliades per fer de la nostra casa, un càlid llar.

Les catifes serveixen per a moltes coses, una d’elles pot ser per separar zones de la teva casa com el saló i el menjador. Fer d’un espai gran, dos espais per a diferents moments. Tot el que puguis pensar, les catifes també són ideals pel bany i la cuina, mantenir-les netes és tasca teva.

Què hem de tenir en compte a l’hora de triar catifa?

  • Estampat i color. Depenent per quina zona és la nostra catifa, triarem una més clara si volem donar-li lluminositat i fer l’espai més gran. Per una altra banda, si disposes de grans espais a casa pots optar per catifes de colors obscurs, d’aquesta manera faran que l’espai sigui més càlid.
  • Prendre mesures és el primer que cal fer abans d’anar a buscar la catifa. Triar una mida equivocada succeeix més vegades del que ens agradaria al moment d’anar a comprar tapissos per la nostra casa.
  • Catifa rodona, quadrada o rectangular? Hi ha diferents formes de catifes, també hi ha algunes més atrevides amb formes de cors i altres de diferents. Arrisca’t i fes que la teva casa sigui la més original.
  • Per a la cuina. Les catifes de vinil són ideals per a la cuina, ja que són molt fàcils de netejar. D’aquesta manera li donaràs un toc especial a la zona on es prepara el menjar.
  • Pel bany. Per què no deixem les típiques catifes de bany i ens arrisquem amb alguna cosa més atrevida? Tot i que cal cuidar-les més, una catifa diferent en el nostre bany pot donar-li una elegància a la nostra estància.

Ara que ja saps què has de saber per comprar catifes només falta que vagis a la recerca de la teva. També et deixem algunes idees de decoració de nadal, ja que la temporada s’està apropant.